jagttrofæ

5 tips til at udstille dine jagttrofæer derhjemme

Er du rigtig glad for jagt og har du samlet flere jagttrofæer gennem tiden? I så fald handler det om at finde frem til gode måder, hvorpå man kan udstille disse jagttrofæer på en naturlig måde i ens hjem.

Læs med her for at få gode tips for hvordan du udstiller dine jagttrofæer naturligt i hjemmet samt gode råd om, hvilke andre hjemmesider du kan besøge for inspiration om boligindretning generelt. Læs med her hvis det har interesse for dig og du forventer at hive mange flere jagttrofæer hjem i løbet af de kommende år.

Bliv klogere på boligindretningen

Hvis du gerne vil være bedre til at udstille dine jagttrofæer på en naturlig måde i dit hjem, handler det først og fremmest om at blive bedre til boligindretning generelt. På https://boligblogs.dk kan du læse meget mere om god boligindretning og hvordan man for eksempel skal benytte bestemte farver for at få de rette udtryk i ens hjem.

Sådanne hjemmesider kan være meget nyttige at benytte sig af i første omgang, hvis man ikke er så god til boligindretning generelt.

Benyt jagttrofæerne som knage

Det handler om at udnytte sine jagttrofæer på en sjov måde i ens bolig. En af måderne man kan gøre dette på er ved at benytte sit jagttrofæ som knage. Klik her for at se et andet eksempel på en god hjemmeside, du kan benytte dig af, hvis du gerne vil blive bedre til boligindretning generelt.

Hvis du for eksempel har et mandligt dådyrs hoved som jagttrofæ kan du benytte dennes gevir som knage til at hænge tøjet på ude i gangen. Dette vil give et helt særligt indtryk i gangen og det vil med garanti blive kommenteret af dine gæster.

Naturligt udseende dyr

Hvis du har en del udstoppede dyr, kan du også benytte disse som generelt pynt inde i hjemmet eller endda ude på terrassen. Hvis de ser meget livagtige ud, kan du opstille dem på steder, hvor et almindeligt dyr ville sidde.

Du kan for eksempel sætte det over i vinduet, som om det netop var hoppet ind ad det åbne vindue.  Eller måske det ville se pænt ud ude på terrassen, hvor det kan stå lidt i læ samtidig for regn og blæst?

Smykkeholder

Du kan eventuelt også vælge at benytte dit udstoppede dyr som smykkeholder inde på dit soveværelse. Dette er igen en lidt sjovere måde, du kan benytte dit jagttrofæ på og er desuden en kreativ måde at gøre det på.

På den måde kan du altid se dette jagttrofæ og det kan gøre det en smule sjovere, når du gør dig klar om morgenen. Vælg et sødt lille udstoppet dyr som smykkeholder, som du har lyst til at sige goddag til hver morgen.

Vægpynt

Den traditionelle måde at vise sine jagttrofæer frem på er ved at simpelthen at hænge dem op på væggen. Dette er selvfølgelig også en mulighed for dig.

Hvis du har lidt ekstra vægplads inde i stuen eller lignende, kan det være et ideelt sted at hænge dit jagttrofæ.

Leave a Comment