Apple inc.

Overvejer du at købe Apple Aktier? Så kan du læse mere om virksomheden herunder.

Apple Inc er en amerikansk it-virksomhed som blev grundlagt i 1976, af den verdenskendte Steve Jobs, og har siden 1976 vokset sig til en af de mest kendte og største virksomheder i verdenen, med knap 154.000 ansatte world wide.

Apple er en virksomhed som udvikler, producerer og sælger it udstyr, og deres sortiment gælder alt fra mobiltelefoner, tv, høretelefoner til computer og ure, tjenester osv. Der er næsten ikke det elektronik Apple ikke producerer og sælger.

Det der kendetegner Apple er at de har et meget innovativt design, som man måske ikke ser på alle de andre produkter, som er i samme genre, og det er noget der virker rigtig godt i deres måde at køre forretningen på, for der er rigtig mange som kun køber Apple´s produkter, og det er lige meget om det er mobiltelefoner eller om det er tv til huset.

Deres konkurrenter er firmaer som Samsung, som også producerer og sælger ure, mobiltelefoner, tv, eller bærbare computere, så der er et kæmpe marked at slås om, og det er ufatteligt store beløb virksomhederne kan tjene, for i 2021 omsatte Apple for 83 mia USD og i 2022 røg omsætningen op på over 90 mia. dollars.

For at kunne tjene så mange penge, så kræver det en rigtig god strategi, og det er noget Apple er verdensmester i, for når salget af fx Iphones begynder at falde og rammer deres minimums target, så begynder de at sætte gang i salget af deres næste iphone, og vi er nu på iphone 14. dette kan også ses hvis man går ind og ser deres analyser af salg, hvor man kan se at når kurven falder, så er det med at få næste produkt ud på gaden, så kurven kan fortsætte op, helt genial måde at køre sit salg og sin forretning, og dette er jo bare deres salgs strategi, så tænk på at de kan køre samme strategi med deres andre produkter. Det er derfor, man altid føler at der kommer nyt på gaden, det er fordi Apple har konstant en finger på pulsen og markedet rundt omkring i verden.

Kunne du tænke dig at komme i gang med at investere, og selv få muligheden for at tjene penge på aktier, så kan du via aktierdk.dk oprette dig på en af de platforme der tilbydes, og komme i gang med at investere.

Leave a Comment