Et naturligt valg, når man skal tage afsked med sine kære 

Det sker for os alle her i livet, at vi må tage afsked med en af vore kære. Døden kan være svær at tackle for de efterladte. Ofte rammes man af chok og fortvivlelse og har svært ved at overskue alt det praktiske ved en begravelse eller en bisættelse. En del har været så fornuftige at komme de efterladte i møde, og meldt sig ind i en ligbrændingsforening, eller lignende, men det hænder også at de efterladte står med det hele selv. Man må kontakte en bedemandsforretning. 

I det nordsjællandske finder man Uldahl Begravelse, som tager sig af Begravelse holte og Nordsjælland, inklusive københavnsområdet. Her er tale om en bedemandsforretning, med lang erfaring med bisættelse og begravelse. Her kan du få hjælp af flinke medfølende mennesker, der kender din situation og har overblikket over det, der skal til for at afskeden med din kære kan blive smuk og stilfuld. 

Det er så nemt at glemme i sorgen 

Er man i dyb sorg, så kan det let ske at man glemmer vigtige elementer som kistepynt og valg af kiste med mere. Her kan en bedemandsforretning hjælpe med at bevare overblikket og komme med gode råd til, hvordan det hele kan forløbe på bedste måde. Det er rart at der er nogen, som kan løfte denne byrde for dig, som er i sorg.  

Flere modeller 

Man kan få kister og pynt i flere udgaver. Det er godt at få hjælp fra en bedemand, når man skal vælge. Med den rigtige kiste og den smukkeste pynt, kan den sidste afsked blive en smuk ceremoni, hvor man virkelig får sagt farvel på en god og smuk måde. Det er ikke let at være efterladt og stå med det hele, men en bedemand er en god hjælp. 

Leave a Comment