Forkølet på jagten? Prøv Otrivin

Elsker du at gå på jagt? At bevæge dig ud i naturen, sidde helt stille i de tidlige morgentimer, kun omringet af skoven og mærke, hvordan den vågner. Følelsen af at være langt væk fra byen og i stedet være på vagt, gå lydløst og holde udkig efter rådyr. At gå på jagt er en helt speciel oplevelse, hvor naturen er i fokus. Det handler om virkelig at kunne mærke naturen, og det skaber mulighed for helt unikke og vilde oplevelser – bogstaveligt talt.

Men hvad gør man så lige, hvis man er blevet forkølet til den længe ventede jagttur? Skal man udskyde turen eller gå gennem skoven med stoppet næse? Med Otrivin næsespray kan du heldigvis hurtigt og nemt åbne for ilttilførslen gennem næsen igen, og på den måde kan du få den fulde oplevelse alligevel.

Hvad er Otrivin?

Otrivin er en næsespray, der kan bruges, hvis man er forkølet eller har bihulebetændelse. Ved brug sammentrækkes næsens blodkar, hvorved der skabes gennemgang i næsehulen, så man bedre kan trække vejret. Den er nem at benytte og har en effektiv varighed på op til 12 timer.

Det er vigtigt ikke at overbruge næsespray, og 10 dage i træk er den maksimale grænse for at bruge den. Er du stadig forkølet efter 10 dage, eller føler at du har brug for næsespray, kan det være en god idé i stedet at kontakte din læge. Bruger man det bare en gang i mellem, kan det dog være meget effektfuldt og lette en hel del problemer, der ellers kunne være besværlige.

Det gælder, fx hvis man skal lave hårdt arbejde, hvor det er en fordel at kunne trække vejret ordentligt. Dette kunne være, hvis man skal flytte. Flyttefirmaet.dk laver mange forskellige typer flytninger, men når man selv skal give en hånd med eller pakke ud, er det rart ikke at have vejrtrækningsproblemer. Et andet tidspunkt, hvor næsen er rigtig vigtig, er når man skal på jagt. På jagten er det ikke særlig sjovt at være forkølet. Det tager en masse af oplevelsen, men det er der heldigvis råd for.

En hjælp til din jagt

Når man går på jagt, er sanserne utroligt vigtige for den fulde oplevelse. Alle sanser er i spil, når du går gennem granskoven, og du vil gerne både kunne se, høre, føle, smage og ikke mindst lugte, hvor du er. Det er en del af naturoplevelsen, både at se dyrene, men også at kunne lugte harpiks fra træerne, den søde duft af muld og den skarpe lugt af dyr, der har været i området.

Du er altså fuldstændig afhængig af din næse, hvis du skal have en perfekt jagt. Det handler netop om at være i tættere kontakt med naturen, og hvordan kan du det, når du ikke kan lugte den? Lad dig dog ikke stoppe af forkølelsen. Trods den i stedet med Otrivin og træk vejret frit, så du kan opleve naturen, som den skal opleves – med alle sanserne.

Leave a Comment