Gode råd til den aktive mand

Er du en aktiv mand, der er glad for jagt? Læs med her for gode råd til tilbehør til jagtsæsonen. Har man brug for lidt afveksling til de mange timer i jagtposition, bringer vi også forslag til andre sommeraktiviteter.

Tilbehør til jagtsæsonen

Får du det meste ud af jagtsæsonen? Udover det rette gevær og patroner dertil, findes der andre ting, man kan købe til jagt. Disse ting kan meget vel forbedre den oplevelsen samt præstationen. Er man meget lydfølsom, kan man anskaffe sig et par høreværn eller ørepropper, der lukker alt lyd ude. Når man ikke selv kan høre noget, skal man fokusere ekstra på at sidde stille. Med et høreværn eller ørepropper i, bemærker man ikke selv, hvor meget man kan larme, når man bevæger sig. Disse lyde kan være nok til at skræmme for eksempel et rådyr væk. Ofte bruger man mange timer på jagt, hvorfor det er vigtigt at sidde komfortabelt. Derfor er det populært at anskaffe sig en foldestol. En foldstol er nem at transportere, den fylder ikke meget – og oftest kommer den i design af materiale, som gør den snavs- og vandafvisende. Det kan ydermere være anstrengende at sidde klar med et gevær i flere timer under jagt, hvorfor det kan være en god idé at anskaffe sig en skydestok. Man kan oftest justere forskellige skydestokke i højde, så de passer til det rette greb samt den rette position efter højde. Ydermere skal man sørge for at være klædt i camouflage, så man kan gå i ét med naturen. Dermed vækker man ikke unødvendig opmærksomhed, som kan risikere at skræmme dyr væk. Udover camouflagetøj, kan man købe sløringscreme, som man kan smøre i ansigt, og dermed tiltrække mindst mulig opmærksomhed.

Sommeraktiviteter

Hvis man går på jagt om morgenen eller aftenen, kan man passende bruge resten af dagen på andre aktiviteter. Alt efter vejr, kan man finde på aktiviteter udenfor. Er vejret godt, er løb eller cykling optimalt. Man kan hurtigt nedlægge flere kilometer i det dejlige sommervejr. Det er aktiviteter, man også sagtens kan lave sammen med venner eller familie. På den måde kan man være sammen samtidig med, at man er aktiv. Leder man yderligere efter trends inden for sport, kan man læse videre her.

Spis godt

Er man meget aktiv, bør man spise derefter. Det er nødvendigt for kroppen at få ordentligt mad, da den ellers ikke kan fungere optimalt. Spiser man ikke nok mad eller ordentligt mad, kan man risikere at blive træt og uoplagt. Derfor er det en god idé at lave madplan, så man på forhånd har planlagt, hvad aftensmaden skal bestå af. Dermed skipper man ikke aftensmaden, fordi man ikke ved, hvad man skal lave – og kroppen får det, den har brug for. Ender aftensmaden oftest med at bestå af de samme trivielle retter, kan man med fordel søge inspiration på madmagasinet.dk. Om man bruger alt sin tid på jagt, eller om der bliver klemt andre aktiviteter ind, er det vigtigt at spise ordentligt mad. Dermed kører man ikke træt i sin aktive hverdag, men kan forsat holde energien oppe dag på dag.

Leave a Comment