Sådan bliver din fisketur vellykket

Uanset om du er lystfisker eller udøver den ædle kunst på professionelt niveau, om du fisker ved kyster, is, sø, fra båd eller kajak eller hvor professionelt dit fiskeri-udstyr er, har du sikkert oplevet at have haft en meget skuffende fisketur. Hvad enten det var på grund af vejret, omgivelserne, maddingen eller selvskabet, er det bare ikke sjovt at komme tomhændet hjem.

Her får du 3 tips til hvordan din fisketur kan blive mere vellykket.

Vær sikker på at få fangsten med hjem

Det mest øv ved en fisketur er når man ikke fanger noget. Kender du det, at man bare ved at den perfekte fangst er i vandet, men at man bare ikke ved lige præcis hvor?

Så benyt en smart fishfinder! Hvis du ikke allerede har hørt om den smarte teknologi, så er det bestemt ikke for sent endnu! Lige meget hvilken fiskeriform du benytter, eller hvilket vand du fisker I, kan du helt sikkert få en masse ud af at eje en fishfinder.

”Hvad er en fishfinder?” spørger du måske. I korte træk er det et Tech-udstyr, som hjælper dig med at få styr på dine omgivelser via sonar teknologi. Fishfinderen scanner vandet for bevægelse, og kan – alt efter hvilken model du vælger – scanne fisk helt ned på en størrelse på 1-3 cm, og på en dybde ned til 80 m.

Gå ikke ned på udstyr!

Vær sikker på at være beredt på enhver situation, du kan møde på din fisketur, ved ikke at gå ned på udstyr! Vær sikker på at du har alt det du skal bruge til Outdoor Living. Sørg for at vælge kvalitetsudstyr som holder hele turen – og også bagefter.

Udover at du selvfølgelig har dit fiskegrej, er det også en god idé at tage noget overlevelsesudstyr med, så du er sikker på at kunne klare den hvis fisketuren trækker ud. Det vil være super ærgerligt at skulle tage hjem lige før den perfekte fangst er der, på grund af at du mangler udstyr! Sørg derfor altid for at være beredt!

Hold din krop frisk og klar

Ligesom det er super vigtigt at holde alt sit fiskegrej og Outdoor-udstyr i tip-top stand og klar til at blive brugt, er det også vigtigt at du tager dig af din krop. Lige meget hvor stor en mængde og hvor cool udstyr du har med, er du virkelig på den hvis din krop svigter!

Sørg derfor for at tage godt med vigtige kosttilskud, så alle din krops depoter er fyldt til randen, så du er klar på det hele. Så derfor, spis din levertran! Din motivation kan være, at jo mere du passer på din krop, jo mere kan den klare – og så svigter den dig heller ikke når det gælder allermest.

Ligesom det er træls at tage hjem på grund af manglende udstyr, er det mindst lige så træls at skulle tage hjem på grund af ens krop ikke er i god stand o g derfor ikke kan mere.

Leave a Comment