Sådan får du råd til nyt (og gammelt) jagtudstyr 

Hvis du elsker jagt, og det er mere en besættelse end bare en hobby, så koster det også lidt penge at vedligeholde. Måske har du det det også sådan, at der er så meget, du gerne vil købe? For nogle kan det være svært at vide, hvordan man lige får flere penge mellem hænderne, men gode råd behøver heldigvis ikke være dyre. Læs mere her.  

For de fleste mennesker gælder det, at man ikke bare kan købe alt det, man gerne vil have. Det er der bare ikke penge til. Særligt hvis man har en hobby som at gå på jagt, hvor du er afhængig af en masse udstyr, der ikke altid er lige billigt at erhverve sig. Her kan du få et par gode råd til, hvordan du får flere penge til rådighed, selvom bankkontoen ikke ligefrem bugner af penge.  

Undersøg dine muligheder for lån 

En af de muligheder, man kan overveje, men som måske ikke er den mest holdbare, er at optage et lån. Gør man det, bør man se sig godt for, og på sider som Jubii.dk kan man orientere sig om forskellige typer af lån, reglerne for at låne, omkostningerne ved at låne og hvad man skal være opmærksom på, inden man vælger at optage et lån. 

Du kan også spare op 

En anden, og måske mere holdbar løsning, er at spare sammen til de ting, man ønsker sig, og købe dem når man har råd. Her kan man oprette en konto til den slags ting, og altså øremærke pengene til f.eks. en ny sofa, en designertaske eller måske en dejlig ferie med sin familie. I din netbank kan du opsætte en fast overførsel hver måned, når din løn eller SU går ind og på den måde spare op hver måned. 

Køb brugt 

Den sidste mulighed er at købe brugt. Med tidens fokus på klima og overforbrug og med internettets nye muligheder er der mange, der har fået øjnene op for, hvor meget man faktisk kan få for sine penge ved at købe brugt og hvor fine ting, der findes derude.  

Går du efter f.eks. noget bestemt jagtudstyr, som en andefløjte, skydeskive eller lignende kan du oprette en agent på f.eks. Den Blå Avis og få besked, når nogen sætter varen til salg. Du kan også gå på loppemarked eller besøge et af de mange “loppesupermarkeder”, hvor private sælgere kan købe reolplads til deres brugte ting, som kunderne kan købe. 

Leave a Comment