Spar op til en uforglemmelig fisketur til Thailand

Er du og vennerne i gang med at planlægge den helt store fisketur? Man kan til enhver tid planlægge en fiskeweekend, hvor den står på fiskeri og øl. Hvad med at gøre oplevelsen lidt mere speciel? Der findes mange lande, som har gode områder, hvor man kan fange store og flotte fisk. Thailand er et af de lande, hvor mange fiskeinteresserede tager til, for at få en god fiskeoplevelse. Selvom man ikke er heldig at fange noget, så besøger man et dejligt land, og er garanteret godt vejr det meste af tiden.

Hvorfor lige Thailand som destination?

Thailand kan tilbyde turister fantastiske områder, hvor der bl.a. kan fanges fisk som Big Black Marlin, Sejlfisk, guldmakreller, Barracuda, Wahoo, flere forskellige slags tun arter og mange andre slags fisk. Phuket Island er det sted, som man skal søge hen, hvis man gerne vil have en fiskeoplevelse for livet. Det er fra Phuket Island at alle fisketure bliver planlagt, og man kan koble sig på forskellige både således, at rejsebudgettet ikke bliver ødelagt. Som turist kan man komme om bord på forskellige charter både og bliver ledt hen til de bedste områder, hvor der er stor mulighed for god fangst. På charter båden er der erfarne fiskere med samt en kaptajn, der kender området som sin egen bukselomme. Når man er i gang med at planlægge sin fisketur til Thailand, så kan det være en god ide, at man booker fisketuren hjemmefra. Man kan godt risikere, at der er udsolgt, hvis man bestiller fra Phuket Island. Thailand er et af de steder, som man først undersøger, hvis man skal på fiskeeventyr. Der er mange som har fortalt fantastiske historier om deres fisketure i landet. Hvis man kigger på en oversigt over anbefalede fiskesteder, så ligger Thailand også i toppen af denne liste.

Planlægningen:

Når man har fundet ud af, hvor turen skal gå hen, så gælder det om at planlægge, hvornår eventyret skal begynde. Det er vigtigt, at man har fået sparet pengene op til fisketuren, så man ikke skal ud og låne pengene. Det anbefales, at man altid har rigeligt med penge med i tilfælde af, at man melder sig til en uventet fisketur. Når man er på ferie skal man slappe af, have det sjovt med sine venner og ikke bekymre sig, om man nu har nok penge med. Hvis man aftaler at lægge et bestemt beløb til side om måneden til fiskeeventyret, så får alle mand lige mange penge til turen. Når man har fået råd til fisketuren, kan hele planlægningen blive etableret med hotel, fisketure, flybilletter og andre praktiske ting. Det er en god ide, at tjekke op på fiskegrejet, så man ikke pludselig står og mangler en vigtig ting. Der er mange fiskeinteresserede, som syntes, at de skal have noget nyt til turen. Derfor køber mange f.eks. nyt fisketøj, ny fiskestang, kroge eller andet.

Der er rigtig mange fiskere, der besøger Thailand igen, når de først har prøvet et fiskeeventyr i landet. Ifølge flere fiskere bliver man fortryllet af den fantastiske natur og de flotte fisk, som man har mulighed for at kunne fange.

Leave a Comment