Tag på fisketur med hele familien

Er man til aktive familieferier, så er du og din familie sikkert familiær med campingferien. Men hvis du gerne vil prøve at tage campingferien et skridt længere, så tag på en fisketur, hvor du og børnene selv kan få lov at fange aftensmaden.

Det behøver ikke være længere tid end en weekend, hvor man tager ud til kysten og fisker i en lille jolle eller fra bredden på en flod i et af de andre skandinaviske lande. Her har vi sammensat en lille oversigt over, hvad man skal have med på fisketuren med hele familien.

Fiskestange, madding og net

Når man skal på fisketur, skal man selvfølgelig huske sit fiskegrej. Og det er ikke nok kun at have to fiskestange til de voksne, hvis også børnene skal med. Her må man ud og købe nogle mindre fiskestange til dem også, så de selv kan få en ejerfølelse over deres egen stang, og dermed føle en større engagement og glæde ved at fiske.

Derudover er det en god idé at have nogle ekstra net, forskellige kroge og madding med, som børnene kan lege og eksperimentere med. Når man tager på fisketur med familien, skal man huske, at det ikke i lige så stor grad handler om at fange flest eller den største fisk. Det handler i stedet om at lave noget hyggeligt sammen og sørge for, at alle familiemedlemmer er engagerede og glade. Så husk noget forskelligt fiskegrej til båden, når i tager af sted.

Campingudstyr

Campingudstyrret skal selvfølgelig med, hvis man skal på en rigtig fisketur, der ikke bare varer en enkel dag. Hvis man skal op og fiske i en elv i Norge og gerne vil have den fulde naturoplevelse med, så skal man investere i et godt telt, hvis ikke allerede man har et. Du kan finde et stort udvalg af forskellige størrelse telte her. Husk også stole til alle, så i kan sidde i hver jeres stole og fiske ved bredden.

Ellers skal i selvfølgelig bare huske de ting, i altid har med på campingferie. Men tænk på at i skal ligge nær vand nu, så måske pak noget ekstra legetøj, man kan lege med i vandet, badedragter og en ekstra god solcreme. Du kan finde alle former for campingudstyr ved at klikke lige her.

Grej til madlavning

Hvis i lykkedes med at fange fisk på jeres fisketur, så er det oplagt at vise sin familie, hvordan man kokkerer sin fisk til en dejlig aftensmad. Så får de også virkelg lov at smage fortjenesten for at have tålmodigheden til at fange en fisk. Desuden kan man lære sine børn en vigtig lektion i, hvordan det er vigtigt at behandle naturen med respekt. Det vil sige, at man ikke bare fisker for ”sjov” og så smider en såret fisk ud i vandet igen, men at man fisker for at kunne spise fisken og lave mad ud af den.

Leave a Comment